Menu Sluiten
Sold out!

Kalanchoë in een witte Plants pot met hart hanger

15,50

Kalanchoë in een witte Plants pot met hart hanger
Een zee van bloemen  
De Kalanchoë is eigenlijk een vetplant. Z’n bladeren gebruikt-ie als waterreservoir. U hoeft dus weinig te gieten. En het aardige van Kalanchoë is dat deze plant jaarrond kan bloeien, met een zee van viertallige bloemetjes!  
  Verzorging De Kalanchoë is afkomstig uit tropisch Afrika (Madagascar) en behoort tot de Crassulaceae (vetplanten) familie. Er zijn meer dan 200 soorten van deze plant, variërend van hang- en rijkbloeiende planten tot planten met verschillende kleuren bloemen en binnen- en buitenplanten. De ideale temperatuur voor de plant is ± 20 ºC (kamertemperatuur). De plant kan echter temperaturen variërend van 12 ºC tot 30 ºC probleemloos verdragen. Geef de Kalanchoë een lichtrijke warme plaats (volle zon is geen probleem), want anders kan de plant niet in bloei komen. De plant vraagt weinig water, doordat hij zijn bladeren gebruikt als watervoorraad. Geef de plant eens per twee à drie weken een beetje plantenvoeding met het water mee. De Kalanchoë kan jaarrond bloeien en kan een werkelijke bloemenzee tonen, bestaande uit viertallige bloemen. De uitgebloeide bloemen kunnen verwijderd worden. Een positieve eigenschap is dat de plant in kleine ruimtes nauwelijks groeit, overpotten is hierdoor niet nodig.
De beste tips om uw plant te verzorgen:
Heeft weinig verzorging nodig. Kan ‘s zomers buiten geplaatst worden. Lichte, zonnige plaats. Ideale temperatuur 20 ºC. Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen. ‘s Winters plant iets droger houden.
De Kalanchoë zitten in een witte keramieke Plants pot van 12 cm met een hart hanger, de hoogte van de plant is 30 cm.

Sold out!

SKU: TBB-15883 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!