Menu Sluiten
Sold out!

Kleine groene plantjes mix in een display doos

45,00

Kleine groene plantjes in een display doos  
Herkomst: de tropen en subtropen van Azië en Afrika. Decoratief in een heleboel interieurs! Bij u misschien?  
  Verzorging  
Deze planten zijn afkomstig uit de tropen en subtropen van Azie en Afrika en behooren tot de Agaveceae. Geef de planten een lichte tot halfschaduw standplaats, voorkom direct zonlicht. De ideale temperatuur is ± 20ºC (kamertemperatuur). De temperatuur mag niet onder de 15 ºC komen. Geef de planten tijdens de zomer veel water. Zorg er daarbij voor dat de potkluit niet te nat wordt, anders treedt er bladverlies op. ’s Winters kan volstaan worden met matige watergift. Geef de planten van april tot juli eens per 14 dagen wat plantenvoedsel.
De beste tips om uw plant te verzorgen:
Halfschaduw, geen direct zonlicht. ‘s Winters niet kouder dan 16 ºC. Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen. Bemesten niet noodzakelijk. Geschikt voor donkere plaatsen. Lange houdbaarheid.
Deze mix van groene plantjes zitten in een teeltpot van 9 cm, er zitten 24 plantjes van gemengde soorten in deze display doos en de plantjes
hebben een hoogte van 10-25 cm. Een leuke mix om zelf planten groot te laten groeien of leuk als attentie voor Uw bezoekende klanten.

Sold out!

SKU: TBB-16126 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!