Menu Sluiten
Sold out!

Orchidee Dendrobium 1 tak in witte teeltpot

11,50

Dendrobium 1 tak in een witte teeltpot
De Dendrobium Nobilé: wat een bijzondere plant!  Hij onderscheidt zich van de Orchideeënsoorten door het trosje bloemen dat zich vormt onder de oksel van elk blad. U kunt extra lang genieten van deze plant, hij bloeit namelijk minimaal 8 weken!
Herkomst van de Dendrobium Orchidee De Dendrobium komt oorspronkelijk uit het gebied tussen Japan, Nieuw-Guinea, Australië en Zuidoost-Azië tot aan Nieuw-Zeeland. De Dendrobium Orchideeën groeien in de natuur aan bomen en op rotsen. De naam zegt het al: dendron is het Griekse woord voor boom en bios voor leven.  De Dendrobium Orchideeën zijn het hele jaar door verkrijgbaar, met een piek in het najaar.
Verzorging van de Dendrobium Orchidee Grootste misverstand is dat de Orchidee moeilijk te verzorgen is. Ze is juist zo gemakkelijk! Met wat extra aandacht bloeien vrijwel alle Orchideeën meerdere malen per jaar. En natuurlijk stralen de duizenden verschillende soorten Orchideeën niet allemaal bij dezelfde verzorging. Toch zijn er wel wat algemene tips waar de meeste Orchideeën blij van worden.
De beste tips om uw plant te verzorgen:
Ideale temperatuur 15-22° C. 2x per week met water besproeien op de grond, zorg ervoor dat de Dendrobium niet in een laag water staat. Veel licht, maar van april tot september geen direct zonlicht. 1x per 6 maanden bemesten. Verwijder uitgebloeide bloemen.
Deze Dendrobium Orchidee is aangeboden in een witte teeltpot, de diameter van de pot is 11 cm, de hoogte van de plant is 70 cm.

Sold out!

SKU: TBB-14005 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!