Menu Sluiten
Sold out!

Sempervivum pot 9 cm gemend in een veiling tray

29,50

Sempervivum pot 9 cm gemend in een veiling tray
De naam “Semper vivum” betekent in het latijn “altijd leven”: de plant is dan ook winterhard en bestand tegen alle weersomstandigheden.
Sempervivum is een geslacht van succulenten uit de vetplantenfamilie (Crassulaceae). In Nederland ook bekend als huislook, donderblad en donderbaard. Door de zon verkleurd het blad, naar rood/roze tinten om zich sterk te maken tegen weersinvloeden als zon, wind en kou. 
Standplaats Het maakt niet uit waar u uw arrangement plaatst, sempervivum zijn makkelijke plantjes en vragen niet zo veel.
Maar voor het beste resultaat kunt u ze het beste veel zon geven en er voor te zorgen dat ze op een droge standplaats staan. Sempervivum is winterhard wanneer het op een droge plek staat.
Water Ook met het water geven hoeft u niet al te vaak aan uw arrangement te denken, geef de planten een keer in de week een beetje water.
Vergeet u het arrangement voor een keer water te geven dan is dit geen probleem!   Sempervivum is decoratie en mag niet gebruikt worden voor consumptie.
Deze mix van Sempervivum soorten met een potmaat 9 cm is aangeboden en een veiling tray per 18 planten.

Sold out!

SKU: TBB-14528 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!