Menu Sluiten

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om je product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webshop zijn voor eigen rekening, raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking worden geretourneerd.

Om dit recht uit te oefenen, gelieve ons te contacteren via info@thuisbloemist.be. Wij zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Verse bloemen, planten en boeketten zijn beperkt houdbaar en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dus niet van toepassing. De verkoop is dus definitief na succesvolle betaling.

Retourvoorwaarden

Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@thuisbloemist.be. Vermeld het ordernummer in de e-mail.

De bestelde producten dienen binnen 14 dagen geretourneerd te worden om aanspraak te maken op restitutie. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

We accepteren alleen retouren als ze in de originele staat inclusief labels en in de originele verpakking worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd en geretourneerd.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij raden u aan de producten met Track & Trace te versturen en de Track & Trace code op een veilige plaats te bewaren.

Retouradres

Voordat u uw goederen verzendt, dient u eerst uw retour aan te melden door een e-mail te sturen naar info@thuisbloemist.be.

Het retouradres is:

Thuisbloemist
Rode Ring 31E
1566 HR Assendelft
Nederland

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!