Menu Sluiten
Sold out!

1 Roos in een luxe koker vanaf 10 Rozen met koker

32,90

Deze prachtige lange grootbloemige Rozen in een luxe koker kunt U bestellen per stuk, van 10 Rozen in een luxe koker tot 250 Rozen in een luxe koker. kokers.
U heeft de keuze uit 3 kleuren; rode Rozen, roze Rozen en witte Rozen.
U kunt het aantal Rozen met koker kiezen door het gewenste aantal te selecteren onder de optie – selecteer het aantal Rozen met koker
De meerprijs staat vermeld tussen de haakjes (dit is de het bedrag bovenop de prijs van 10 Rozen kokers).
U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan de Rozen, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren.
De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes.
Indien U iedere Rozen koker van een kaartje wilt laten voorzien, kunt U hetzelfde aantal kaartjes selecteren als het aantal Rozen met koker. Dus eerst kunt U het thema van het kaartje selecteren en vervolgens het aantal van dat kaartje.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren. Klik vervolgens op de winkelwagen en de Rozen staan in bestelling.
Let op: de afgebeelde foto’s zijn van de Rozen in de oude luxe koker, de Rozen worden geleverd in de nieuwe luxe koker:

Sold out!

SKU: TBB-16383 Categorie:

Rozen in een luxe koker verkrijgbaar met een 1 Roos erin waar U de keuze heeft uit een rode Roos, roze Roos en witte Roos in een aantal vanad 1 tot 250 Rozen in een koker
De Koningin der Bloemen Ontmoet de Koningin der Bloemen: Roos. Deze titel krijg je natuurlijk niet zomaar. De majestueuze Roos dankt de titel aan haar wereldwijde populariteit. Rozen zijn altijd welkom en passend bij iedere gelegenheid.
Kleuren en vormen De Roos is verkrijgbaar in verschillende kleuren; rood, wit, geel, roze, zalm, paars, oranje en groen. Maar ook tweekleurig of zelfs meerkleurig. Ze variëren van vorm; van groot tot klein en met een lange of korte steel. En elk jaar komen er weer een paar schitterende nieuwe soorten bij.
Symboliek van de Roos De Roos is de bloem met de meeste symbolische betekenissen. Zo heeft u vast en zeker wel eens de liefde verklaard met Rozen. Rode Rozen zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met de liefde. Wist u dat niet alleen de rode, maar iedere kleur Roos een eigen betekenis heeft?
– Rood: liefde en respect – Wit: echte liefde, puur, waardigheid – Roze: geluk, dankbaarheid, zuiverheid – Oranje: verlangen, waardering, sympathie – Geel: intieme vriendschap, verbondenheid
Niet alleen de kleur, maar ook een combinatie van kleuren of andere bloemen hebben een betekenis. Een witte en een rode Roos samen spreken de wens uit om altijd samen te zijn. Ze geven eenheid en verbondenheid aan. Rozen in een boeket symboliseren dankbaarheid en één Roos in een groot boeket staat voor: ‘jij bent degene van wie ik hou, jij bent het voor mij!’. Mooi hè?
De hartvormige blaadjes verwijzen qua betekenis in de richting van liefde en vertrouwen. De doornen aan de Roos geven aan dat het leven en de liefde niet altijd over rozen gaat en symboliseren de moeite die iemand bereid is te doen voor zijn liefje.
De rode Rozen zijn een ideaal cadeau voor de verjaardag van uw geliefde. Voeg een witte Roos toe aan de bos rode Rozen wat symbool staat voor eenheid en verbondenheid voor het komende jaar.
Deze grootbloemige Rozen zijn van Hollandse kwekers afkomstig. De lengte van de Rozen knoppen is ca. 4,5 cm en de breedte van de Rozen knoppen is ca. 4,5 cm, de lengte van de koker is 60 cm.
Deze lange grootbloemige Rozen zijn van Hollandse kwekers afkomstig.
Dé tips om uw Rozen te verzorgen, zodat u er lekker lang van kunt genieten:
– Snij de stelen iets schuin af. Gebruik hiervoor een scherp schoon mesje. – Verwijder het overtollige blad, zodat er geen blad in het water hangt.  Verwijder de eventuele doorns niet. Dit geeft de bloem wonden die vatbaar zijn voor bacteriën. – Geef Rozen een schone vaas met schoon water. – Zorg voor de juiste omgevingstemperatuur – maximaal 20 graden – en zet Rozen niet op de tocht,  in de volle zon bij de kachel of naast de fruitschaal.
Deze Rozen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!