Menu Sluiten
Sold out!

Blauwe Rozen van 70 cm gepakt in een frosted wit hoesje

27,90

Deze prachtige lange blauwe Hollandse Rozen in een frosted white hoes kunt U bestellen per stuk, vanaf 10 Rozen tot 100 Rozen.
U kunt het aantal blauwe Rozen in een hoesjes kiezen door het gewenste aantal te selecteren onder de optie – selecteer het aantal blauwe Rozen in een hoesje
De meerprijs staat vermeld tussen de haakjes (dit is de het bedrag bovenop de prijs van 1 blauwe Roos in een hoesje).
U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan de Rozen, door het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U ook bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs staat vermeld tussen haakjes (voor 1 kaartje).
Indien U iedere Roos in een hoesje van een kaartje wilt laten voorzien, kunt U contact opnemen met ons wat betreft de mogelijkheden. De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren. Klik vervolgens op de winkelwagen en de blauwe Rozen in een hoesje staan in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16157 Categorie:

Blauwe Rozen in een frosted white hoesje van 1 tot 100 blauwe Rozen
De Koningin der Bloemen Ontmoet de Koningin der Bloemen: Roos. Deze titel krijg je natuurlijk niet zomaar. De majestueuze Roos dankt de titel aan haar wereldwijde populariteit. Rozen zijn altijd welkom en passend bij iedere gelegenheid.
Kleuren en vormen De Roos is verkrijgbaar in verschillende kleuren; rood, wit, geel, roze, zalm, paars, oranje en groen. Maar ook tweekleurig of zelfs meerkleurig. Ze variëren van vorm; van groot tot klein en met een lange of korte steel. En elk jaar komen er weer een paar schitterende nieuwe soorten bij.
Symboliek van de Roos De Roos is de bloem met de meeste symbolische betekenissen. Zo heeft u vast en zeker wel eens de liefde verklaard met Rozen. Rode Rozen zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met de liefde. Wist u dat niet alleen de rode, maar iedere kleur Roos een eigen betekenis heeft?
– Rood: liefde en respect – Wit: echte liefde, puur, waardigheid – Roze: geluk, dankbaarheid, zuiverheid – Oranje: verlangen, waardering, sympathie – Geel: intieme vriendschap, verbondenheid
Niet alleen de kleur, maar ook een combinatie van kleuren of andere bloemen hebben een betekenis. Een witte en een rode Roos samen spreken de wens uit om altijd samen te zijn. Ze geven eenheid en verbondenheid aan. Rozen in een boeket symboliseren dankbaarheid en één Roos in een groot boeket staat voor: ‘jij bent degene van wie ik hou, jij bent het voor mij!’. Mooi hè?
De hartvormige blaadjes verwijzen qua betekenis in de richting van liefde en vertrouwen. De doornen aan de Roos geven aan dat het leven en de liefde niet altijd over rozen gaat en symboliseren de moeite die iemand bereid is te doen voor zijn liefje.
Deze middel grootbloemige Rozen zijn van Hollandse kwekers afkomstig. De lengte van de Rozen is 70 cm.
Dé tips om uw Rozen te verzorgen, zodat u er lekker lang van kunt genieten:
– Snij de stelen iets schuin af. Gebruik hiervoor een scherp schoon mesje. – Verwijder het overtollige blad, zodat er geen blad in het water hangt.  Verwijder de eventuele doorns niet. Dit geeft de bloem wonden die vatbaar zijn voor bacteriën. – Geef Rozen een schone vaas met schoon water. – Zorg voor de juiste omgevingstemperatuur – maximaal 20 graden – en zet Rozen niet op de tocht,  in de volle zon bij de kachel of naast de fruitschaal.
Deze Rozen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!