Menu Sluiten
Sold out!

Boeket van grootbloemige rode Rozen met 1 witte Roos

45,90

Deze prachtige grootbloemige rode Rozen met een lengte van 60 cm kunt U bestellen in het aantal stelen voor de leeftijd van de jarige met standaard 1 grote witte Roos in het midden die staat voor een fijn, gelukkig en gezond komend jaar
De aangegeven prijs is geldig voor een boeket van 20 rode Rozen inclusief 1 witte Roos.
U kunt het aantal gewenste lange rode Rozen selecteren waarbij de meerprijs vermeld staat tussen haakjes (dit is het bedrag bovenop dat van een boeket van 20 rode Rozen met 1 witte Roos), dus als U in totaal 40 rode Rozen wilt bestellen met 1 witte Roos kiest U bij – Selecteer het aantal rode Rozen voor de jarige: 40 rode Rozen en is het totaal bedrag de prijs van 10 rode Rozen + het bedrag tussen haakjes voor 40 rode Rozen.
Bij dit verjaardags boeket zit een verjaardagskaartje in de prijs inbegrepen.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
U kunt ook de hoes voor het boeketuitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16368 Categorie:

Rode Rozen boeket met 1 witte Roos voor het komende jaar
De variëteit van deze prachtige rode Roos is Red Naomi en van de witte Roos Avanalanche
De Koningin der Bloemen Ontmoet de Koningin der Bloemen: Roos. Deze titel krijg je natuurlijk niet zomaar. De majestueuze Roos dankt de titel aan haar wereldwijde populariteit. Rozen zijn altijd welkom en passend bij iedere gelegenheid.
Kleuren en vormen De Roos is verkrijgbaar in verschillende kleuren; rood, wit, geel, roze, zalm, paars, oranje en groen. Maar ook tweekleurig of zelfs meerkleurig. Ze variëren van vorm; van groot tot klein en met een lange of korte steel. En elk jaar komen er weer een paar schitterende nieuwe soorten bij.
Symboliek van de Roos De Roos is de bloem met de meeste symbolische betekenissen. Zo heeft u vast en zeker wel eens de liefde verklaard met Rozen. Rode Rozen zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met de liefde. Wist u dat niet alleen de rode, maar iedere kleur Roos een eigen betekenis heeft?
– Rood: liefde en respect – Wit: echte liefde, puur, waardigheid – Roze: geluk, dankbaarheid, zuiverheid – Oranje: verlangen, waardering, sympathie – Geel: intieme vriendschap, verbondenheid
Niet alleen de kleur, maar ook een combinatie van kleuren of andere bloemen hebben een betekenis. Een witte en een rode Roos samen spreken de wens uit om altijd samen te zijn. Ze geven eenheid en verbondenheid aan. Rozen in een boeket symboliseren dankbaarheid en één Roos in een groot boeket staat voor: ‘jij bent degene van wie ik hou, jij bent het voor mij!’. Mooi hè?
De hartvormige blaadjes verwijzen qua betekenis in de richting van liefde en vertrouwen. De doornen aan de Roos geven aan dat het leven en de liefde niet altijd over rozen gaat en symboliseren de moeite die iemand bereid is te doen voor zijn liefje.
De rode Rozen zijn een ideaal cadeau voor de verjaardag van uw geliefde. Aan uw Rozen boeket is een witte Roos toegevoegd wat symbool staat voor geluk, verbondenheid, gezondheid voor het komende jaar.
De lengte van de Rozen knoppen is ca. 4,5 cm en de breedte van de knoppen is ca. 5 cm.
Deze lange grootbloemige Rozen zijn van Hollandse kwekers afkomstig.
Dé tips om uw Rozen te verzorgen, zodat u er lekker lang van kunt genieten:
– Snij de stelen iets schuin af. Gebruik hiervoor een scherp schoon mesje. – Verwijder het overtollige blad, zodat er geen blad in het water hangt.  Verwijder de eventuele doorns niet. Dit geeft de bloem wonden die vatbaar zijn voor bacteriën. – Geef Rozen een schone vaas met schoon water. – Zorg voor de juiste omgevingstemperatuur – maximaal 20 graden – en zet Rozen niet op de tocht,  in de volle zon bij de kachel of naast de fruitschaal.
Deze Rozen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis bij Uzelf of bij een dierbare van U.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!