Menu Sluiten
Sold out!

Losse lange grootbloemige Rozen vanaf 10 Rozen

27,00

Deze prachtige lange grootbloemige Rozen kunt U bestellen per Roos in 3 kleuren; rode Rozen, roze Rozen en witte Rozen..
U kunt het aantal Rozen kiezen door het gewenste aantal Rozen te selecteren onder de optie – selecteer het aantal lange Rozen.
De meerprijs staat vermeld tussen de haakjes (dit is de het bedrag bovenop dat van 10 Rozen).
U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-15998 Categorie:

Lange Rozen per stuk verkrijgbaar in rood, roze en wit en van 1 tot 111 Rozen. Het geven van het aantal rozen heeft een betekenis:
1 roos: Liefde op het eerste gezicht Wanneer je 1 roos geeft aan iemand met wie je al een relatie hebt: ‘ik hou nog steeds alleen van jou’. Het maakt wel uit welke kleur die ene roos heeft, rood is perfect. Een andere kleur roos is een klein bedankje. 2 rozen: 1. Wederzijdse liefde. 2. Huwelijksaanzoek: Twee rozen samengebonden met een lint: Trouw met me! 3 rozen: Ik hou van jou. Na 1 maand huwelijk, de drie rozen staan voor het paar en hun relatie 5 rozen: Ik hou zielsveel van jou 6 rozen: Verliefd / Ik ben van jou, zes rozen staan voor de verliefdheid aan het begin maar je zegt er ook mee dat je nog steeds verliefd bent. Hoe lang jullie ook al samen zijn. 7 rozen: Gek op jou / Laten we voor altijd bij elkaar blijven. 9 rozen: Onze liefde is voor altijd / Eeuwige liefde 10 rozen: Ik geef onze liefde een dikke 10 / Je bent perfect 11 rozen: Jij bent mijn schat / Ik hou het meest van jou 12 rozen: Trouw met me / Ik hou van je / Wees mijn geliefde 13 rozen: Een geheime aanbidder 15 rozen: Sorry / Het spijt me 20 rozen: Ik wil eerlijk tegen je zijn 21 rozen: Ik geloof in jou 24 rozen: Ieder moment van de dag denk ik aan jou 25 rozen: Gefeliciteerd, ik ben trots op je 26 rozen: Wij horen bij elkaar, jij maakt mijn leven compleet 33 rozen: Ik hou van je met al mijn liefde 36 rozen: Ik zal onze romantische momenten nooit vergeten 40 rozen: Mijn liefde voor jou is oprecht 50 rozen: Onvoorwaardelijke liefde / Liefde zonder spijt 99 rozen: Ik zal altijd van je houden / Ik hou van je tot het einde van mijn leven 100 rozen: Jij bent voor mij de ware, voor altijd / Harmonieuze liefde 101 rozen: Jij bent het helemaal /  Je bent mijn enige liefde  108 rozen: Trouw met me / Ik hou van je 111 rozen: Onze liefde is voor altijd 365 rozen: Ik hou iedere dag van je /  Ik denk elke dag aan je 999 rozen: Onze liefde is voor altijd / Eeuwige liefde / Onsterfelijkheid 1001 rozen: Ik zal altijd trouw blijven aan onze liefde.
De Koningin der Bloemen Ontmoet de Koningin der Bloemen: Roos. Deze titel krijg je natuurlijk niet zomaar. De majestueuze Roos dankt de titel aan haar wereldwijde populariteit. Rozen zijn altijd welkom en passend bij iedere gelegenheid.
Kleuren en vormen De Roos is verkrijgbaar in verschillende kleuren; rood, wit, geel, roze, zalm, paars, oranje en groen. Maar ook tweekleurig of zelfs meerkleurig. Ze variëren van vorm; van groot tot klein en met een lange of korte steel. En elk jaar komen er weer een paar schitterende nieuwe soorten bij.
Symboliek van de Roos De Roos is de bloem met de meeste symbolische betekenissen. Zo heeft u vast en zeker wel eens de liefde verklaard met Rozen. Rode Rozen zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met de liefde. Wist u dat niet alleen de rode, maar iedere kleur Roos een eigen betekenis heeft?
– Rood: liefde en respect – Wit: echte liefde, puur, waardigheid – Roze: geluk, dankbaarheid, zuiverheid – Oranje: verlangen, waardering, sympathie – Geel: intieme vriendschap, verbondenheid
Niet alleen de kleur, maar ook een combinatie van kleuren of andere bloemen hebben een betekenis. Een witte en een rode Roos samen spreken de wens uit om altijd samen te zijn. Ze geven eenheid en verbondenheid aan. Rozen in een boeket symboliseren dankbaarheid en één Roos in een groot boeket staat voor: ‘jij bent degene van wie ik hou, jij bent het voor mij!’. Mooi hè?
De hartvormige blaadjes verwijzen qua betekenis in de richting van liefde en vertrouwen. De doornen aan de Roos geven aan dat het leven en de liefde niet altijd over rozen gaat en symboliseren de moeite die iemand bereid is te doen voor zijn liefje.
De rode Rozen zijn een ideaal cadeau voor de verjaardag van uw geliefde. Voeg een witte Roos toe aan de bos rode Rozen wat symbool staat voor eenheid en verbondenheid voor het komende jaar.
De lengte van de Rozen knoppen is ca. 4,5 cm en de breedte van de knoppen is ca. 5 cm.
Deze lange grootbloemige Rozen zijn van Hollandse kwekers afkomstig.
Dé tips om uw Rozen te verzorgen, zodat u er lekker lang van kunt genieten:
– Snij de stelen iets schuin af. Gebruik hiervoor een scherp schoon mesje. – Verwijder het overtollige blad, zodat er geen blad in het water hangt.  Verwijder de eventuele doorns niet. Dit geeft de bloem wonden die vatbaar zijn voor bacteriën. – Geef Rozen een schone vaas met schoon water. – Zorg voor de juiste omgevingstemperatuur – maximaal 20 graden – en zet Rozen niet op de tocht,  in de volle zon bij de kachel of naast de fruitschaal.
Deze Rozen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis bij Uzelf of bij een dierbare van U.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!